cheap jerseys free shipping cheap ray bans fake ray bans wholesale nfl jerseys
 
 
Företaget | Personal | Kontakt | Öppettider | Start  
 
 

FÖRETAGET

  BohusKyla Bil & Klimatservice AB är ett företag som startades 1981 och som då i huvudsak arbetade med kylanläggningar inom industri, i butiker m.m.

1999 ändrades inriktningen till mobil kyla, dvs klimatanläggningar i fordon.

År 2002 flyttade vi till större lokaler och var till 100% baserade inom mobil kyla och ledande i Bohuslän när det gäller AC i personbilar. Samtidigt utvecklade vi företaget och började montera transport-kylanläggningar för lättare lastbilar, kyla för distribution av livsmedel. Detta är fortfarande en viktig del i vår verksamhet.

Verksamheten växte och vi flyttade till helt nya lokaler 2006, samtidigt som vi startade en komplett bilverkstad. Arbeten med klimatanläggningar för långfärdsbussar ökade kraftigt och idag har vi ca 240 bussar i vårt serviceschema.
   
Arbetsmaskiner och jordbruksmaskiner är också en viktig del av verksamheten. Vi åker ut och servar på plats och helt flexibla med fullt utrustat servicefordon.

2010 blev vi Autoexperten-verkstad vilket innebär att vi åtar oss alla slags servicar och reparationer på fordon och lätta lastbilar.

Vi servar och installerar värmare och påbyggnadsdetaljer som dragkrokar, dubbelkommando m.m.

Bohuskyla är certifierade för alla typer av kyltekniska arbeten samt ackredtiterade för att utföra tryckhöjning med gas.
Klimat- och kylsidan är fortsatt en specialitet som vi är marknadsledande inom i vår region.
Gå även in på Herrestads Marin & Fritid AB, om du är intresserad av den marina delen i verksamheten.
Detta är ett helt fristående bolag med samma ägare och verksamheten består av försäljning av båtar, motorer, kärror och service samt förvaring.

www.marinfritid.se

Välkommen till oss på Dyrsten i Uddevalla!
 
© BohusKyla Bil & Klimatservice AB Spikvägen 8, Uddevalla, tel 0522-66 58 66 info@bohuskyla.com
 
wholesale jerseys cheap jerseys wholesale fake cheap oakleys